Basilikum Økologisk. Sweet Genovese

kr.24,95

Varenummer (SKU): 7655 Kategori:

Beskrivelse

Basilikum Sweet Genovese økologiske frø er en af de nemmeste at dyrke, og Genovese sort producerer busket, aromatiske årlige urte planter med skinnende grønne blade og små, duftende hvide blomster.

Basil Sweet Genovese krydderurt frø er det bedste udvalg af basilikum for italiensk pesto og smager fantastisk med friske tomater (hjemme dyrket selvfølgelig), skiver af mozzarella & en strejf af jomfruolie, perfekt i salat til en sommer dag.

Sweet Basil Genovese (Ocimum basilicum Genovese)-denne variation af Sweet Basil frø producere meget mørt og duftende urte planter. Så Genovese Basil frø indendørs eller så direkte i jorden udenfor, efter at alle fare for frost, gerne når jorden er 15 grader.

Genovese Sweet Basil er en af de vigtigste komponenter i pesto Alla Genovese og andre kulinariske anvendelser af basilikum blade, blomster, og frø omfatter krydderier i tomatsauce, Pizza, salatdressing, og kogte vegetabilske retter, samt desserter, herunder is og sorbet, vanillecreme og Zabaglione. Udvælges for sin smag i at gøre pesto disse produktive planter er nemme at dyrke og hører til i hver urtehave.

Hvis du ønsker at autentisk italiensk oplevelse, er det nødvendigt at dyrke basilikum selv i haven. Denne basilikum urt plante har rigelige blade med autentiske italienske basilikum smag, der smager godt i en pesto sauce.

Sweet Basil = Genovese basilikum/plante og nødvendig sammen med peber og tomater, kendt for at hjælpe med at forbedre smag af disse grøntsager, mens de vokser pga den afskrækker insekter.

Vi dyrker en masse forskellige basilikum planter, dette er en favorit til autentisk italiensk basilikum smag og aroma-det er ofte brugt til at lave traditionelle pesto.

Da basilikum urt anlægget stopper væksten efter sine blomster modne, anbefales det at knibe toppen af stænglerne, der er i blomstringen for at sikre, at basilikum fortsætter med at producere blade.

Dage til modenhed: basilikum blade kan begynde at blive høstet, når anlægget er 6 til 8 15 cm høj, typisk 60 til 90 dage efter såening af frøene.

Frø kan startes indendørs for at få et forspring på at dyrke urten. Sweet Genovese er en populær italiensk sort, værdsat for sine store blade, vidunderlig aroma og krydret smag. Søde have Organics frø-Genovese basilikum.

Basilikum vil vokse hele året rundt indendørs, men udendørs planter bør graves op og bragt indendørs, før den første efter sårs frost, hvis du ønsker at udvide planterne vækstsæsonen.